Mesaj göndermek için Giriş yapmalısınız Giriş Kayıt Ol
Odaları Ara:


 


Joker karakter kullanımı:
*    herhangi bir karakter ile eşleşmeli
%    en az bir karakterle eşleşmeli

De golflengte van de laserpen ogen

KullanıcıMesaj

10:47
12 Haziran 2016


laserkopen

Üye

Mesaj Sayısı: 4

De laserpen is vooral van toepassing bij die van onzichtbare lichtbron verplichte velden van het toezicht industrieel, binnen- en buitenlandse inlichtingendiensten, medische lichttherapie etc. De laser met 532nm golflengte is een onmisbaar onderdeel van het slagveld soldaten als een van de onderdelen van nachtzicht targeting gereedschappen .

10:49
12 Haziran 2016


laserkopen

Üye

Mesaj Sayısı: 4

De laserstraal kan worden uit het kristal, onderhouden zeer stabiele en betrouwbare uitvoer en de laagste bundeldivergentie in werking. lasers hebben draagbaar ontwerp gerealiseerd en voldoen aan meerdere toepassing in de praktijk gebruikt.

Professionals hebben de grotere doorbraak van laserpennen in medische behandeling. laserlicht zal vorige verbeteren gezondheidstoestand in gewrichtspijn behandeling, pijn in de nek, fibromyalgie, wervelkolom, artrose, spierpijn, rugletsel, ontstekingen, littekenweefsel verminderen enz. maken
Een lagere temperatuur 'warmer' met meer rode tinten, en hogere temperaturen zijn 'cooler', met meer blauwe tinten. Kiezen laserpen om erachter te komen welke voor u geschikt is. Hoewel onze ogen zijn erg goed in het aanpassen van de kleurtemperatuur (in tegenstelling tot de camera sensoren en film), om het even wat ver boven 2000mW ziet er behoorlijk blauw en zijn niet geschikt voor de normale laser verlichting.
De 2000mW laserpen zendt heel ander onzichtbaar laserlicht voor het menselijk oog, die speciaal en snel veranderde rol heeft in de moderne high-tech gebieden. laserpennen in het spectrum tot 780 nm uitzenden onzichtbaar laserlicht voor het menselijk oog. De veiligheidsmaatregel is een grote zorg met laserpen, omdat het menselijk oog niet kan detecteren of te zien van elke vorm van infrarode golflengtegebied. Een paar van de laserstraling voorkomen veiligheid laser bril is een must.Libya TR Panosu Hakkında İstatistikler

En Çok Kaç Üye Bağlandı: 191

Kimler Burada:
11 Misafir

Topic Kullanıcısının Erişim Yetkileri:
1 Misafir

Pano Durumu:

Kategoriler:3
Odalar:16
Konular:242
Mesajlar:204519

Üyeler:

20055 Üye var
15933 Misafir var

2 Yönetici var

Üye Silviplert, gabinves, laserkopen, lasfrjus, laserpotenti, Vigoer